Over ons

Het las- constructie- en montagebedrijf Montagevisie Slui is ontstaan uit eenzelfde passie die als een leidraad door de familie Slui heen loopt. Zo heeft de vader van de oprichter ook al jaren een las en constructiebedrijf genaamd “las bedrijf Slui”. Doordat Stefan hier in zijn jonge jaren al aan het helpen was is het vak hem met de paplepel ingegoten. Ook heeft zijn opa jaren lang in de constructie wereld gewerkt. Hij heeft als technisch tekenaar gefungeerd en is in de top van zijn carrière een eigen bedrijf genaamd “Mecano” gestart.

Van kleins af aan zit het bewerken van metaal dus in de familie, dit zal ook zeker aan de zonen van de eigenaar worden doorgegeven. Het “beunen” zit bij ons nou eenmaal in het bloed.

Grotere klussen worden regelmatig in samenwerking met Lasbedrijf Slui uitgevoerd. Daarnaast helpt opa nog regelmatig mee om de werkplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Voor het zakelijke advies word vaak met schoonvader overlegt. En alle facturen bonnen en randzaken worden door de “echte baas” geregeld, de vriendin van Stefan.

Verder is het een bedrijf dat opgebouwd is uit vriendschap. Verschillende maten van Montagevisie Slui stallen hun hobby auto op de zaak. Hier word dan ook regelmatig aan geklust. In hetzelfde pand zijn Ted en Dennis van Knoppert en van Dijken automotive gevestigd met een autogarage met brug.

Sinds Covid-19 als een schaduw over de wereld hangt, heeft Montagevisie Slui het alleen maar drukker gekregen. Zijn maat Tom was werkloos geworden in deze zelfde periode als gevolg van de uitval van de festivals waar hij werkte. Deze samenloop van omstandigheden bleek goed uit te pakken voor ons bedrijf. Sinds de zomer van 2020 zijn Stefan en Tom dan ook wekelijks samen aan het werk en hebben zij de taken goed verdeeld.

Kortom wij van Montagevisie Slui zijn een warme gezellige organisatie die altijd voor iedereen klaar staan. En we zijn nooit te beroerd zijn om een uurtje langer door te gaan.